Let it be – Soundhealing

Alles in de natuur bestaat uit trillingen, klank is hoorbaar geworden trilling. Je hoort de klank maar je voelt hem ook. De klank en frequentie van klankschalen raakt ons letterlijk in ons hele wezen. Omdat ons lichaam voor ongeveer 75% uit water bestaat worden de trillingen moeiteloos doorgegeven en door ons hele lichaam geleid.

Verder leidt een klankschalen sessie tot diepe ontspanning, ze leiden ons weg van het “moeten” en denken en voert ons naar een bewustwording in het HIER EN NU. Ook nodigen ze ons uit om naar het lichaam te luisteren en ook kunnen ze lichamelijke herstelprocessen bevorderen. Kortom, een klankschalen sessie is een streling voor lichaam, geest en ziel.

U kunt bij Let it be – Soundhealing terecht voor droomsessies van 20 minuten, 1 op 1 of voor een groep van maximaal 8 personen.
Een droomsessie is een sessie waarbij ik verschillende instrumenten ter gehore zal brengen. Dit zal zorgen voor een diepe, weldadige ontspanning. Hierbij worden er geen klankschalen op het lichaam geplaatst.

Ook kunt u terecht voor een klankmassage van 30 of 60 minuten.

Een klankmassage is een helende massage waarbij er klankschalen worden aangeslagen. Deze klankschalen kunnen op je of naast je worden geplaatst en de klanken en trillingen voel je door je hele lichaam. Je lichaam wordt dankzij de trillingen als het ware gemasseerd. Een behandeling met klankschalen brengt je in een diepe staat van ontspanning maar het is ook mogelijk fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische klachten te verhelpen.
Tevens is het mogelijk om op locatie bijvoorbeeld uw werknemers of bewoners van een tehuis een moment van diepe ontspanning te laten ervaren, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.