Veel gestelde vragen wimper lifting

Wanneer kan ik geen wimperlift nemen?
Een wimperlift is bij bijna iedereen mogelijk. Alleen als je een oogaandoening hebt, raden wij de behandeling af. Als je zwanger bent, kan het zijn dat de lift minder goed pakt op je wimpers. In zeldzame gevallen hebben mensen ‘bandhaar’. Dit haar is niet te permanenten en er is dan geen wimperlift mogelijk.

Hoe verzorg ik de wimper lift?
De verzorging van de wimper lift is veel eenvoudiger dan bij wimperextensions. De eerste 48 uur na de behandeling mogen je wimpers niet nat worden. Wrijven in de ogen raden wij af en ook het gebruik van (verzorgings- en make-up)producten met olie, omdat dit de wimpers verzwaart. Als je mascara wilt gebruiken, adviseren wij geen waterproof mascara. Dit omdat dit alleen met veel wrijven in de ogen te verwijderen is. Waterproof mascara is sowieso erg belastend voor de wimpers. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Allereerst nemen wij een intakegesprek af, waarbij wij uitleg geven over de behandeling, de verzorging en wanneer het niet mogelijk is om wimpers te liften. Vervolgens maken wij de ogen schoon met een speciale make-up remover zonder olie. Vervolgens krijgen de onderwimpers beschermende speciale patches en we bepalen welk siliconenrod het beste bij uw bovenwimpers passen. In drie fases brengen we de wimper lift aan. Tot slot geven wij lichte wimpers aan de bovenkant een prachtige Tint.

Hoe vaak kan ik de wimperlift herhalen?
Je kunt de behandeling elke 5 weken herhalen. Daarna zakt de krul naar beneden. Je ziet geen verschil tussen de gelifte wimperharen en nieuw bijgegroeide haartjes. Net als bij een regulier haarpermanent, mixt dit mooi door elkaar