Veel gestelde vragen wimper extensions

Hoe lang blijven mijn wimper extensions zitten?

Je wimper extensions blijven 6 tot 8 weken zitten (dit betekent dat de laatste haartjes na 6-8 weken uitvallen). Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Hoe worden de wimper extensions bevestigd?

Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimper extension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

Hoeveel wimper extensions worden er per oog geplaatst?

Per oog worden er circa 100 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers.

Wat is het voordeel van de één voor één wimper extensions vergeleken met andere methoden?

De één voor één wimper extensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimper extensions langer zitten, en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.

Kan/mag ik douchen en zwemmen met de wimper extensions?

Ja, je kunt 24 uur na het plaatsen gewoon douchen, zwemmen, sporten, etc. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

Mag ik Mascara gebruiken?

Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Wij verkopen speciale mascara’s die geschikt zijn te gebruiken i.c.m. je wimperextension of voor je onderwimpers.

Mag ik eyeliner gebruiken?

Je kunt eyeliner gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Wij verkopen speciale vloeibare eyeliners en oogpotloden die geschikt zijn te gebruiken i.c.m. je wimperextensions.

Mag ik oogschaduw gebruiken?

Poeder oogschaduw is mogelijk maar de crème soorten helaas niet.

Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extensions?

Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en krul). Natuurlijk adviseren wij je hierbij.

Beschadigen mijn eigen wimpers?

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet MITS je het door een goede wimper extension-styliste laat zetten. De speciale (formaldehyde vrije!) lijm is hier speciaal voor ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. Je loopt bij ons dus niet met ‘afgebroken’ wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen.

Hoe houd ik mijn wimper extensions optimaal?

Wij adviseren om na circa 3 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers.

Kunnen wimper extensions ook voor mijn wimpers of leeftijd?

Of je nou korte/lange, veel/weinig, krullende/stijle wimpers hebt dit maakt niks uit. Wij kunnen op alle soorten wimpers de extensions plaatsen, bij de 1 wordt het alleen voller als de ander omdat de 1 gewoonweg meer eigen haartjes heeft als de ander. Ook is wimper extensions geschikt voor jong EN oud! Wij krijgen dames van 13 jaar tot en met in de 60 jaar oud!

En als ik de wimper extensions wil verwijderen?

Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier een speciale remover voor waardoor je wimpers niet afbreken.

Ik heb wimper extensions laten zetten bij een andere salon, maar ik ben er niet tevreden over. Kan ik bij jullie laten opvullen?

Wanneer er een nieuwe set is geplaatst bij een andere salon en je bent er niet tevreden over kun je altijd bij ons langs komen.Wij verwijderen altijd de wimpers die door andere salons zijn gezet. Dit doen we met een speciale remover. Hierna plaatsen wij een volledige nieuwe set. U ziet meteen verschil met andere salons!